fbpx

føl som har skabt en uimodståelig single og et personligt manifest

Foto: PR (pressebillede)

Den danske duo, føl som, er klar med en ny single, som skærer ind til benet af deres kunstneriske identitet, og sætter ord på ambivalente følelser.

føl som gjorde sig for alvor offentligt bemærket da de i 2020 vandt DR’s prestigefyldte talentkonkurrence KarriereKanonen. Vindertitlen er tidligere blevet tildelt store navne såsom The Minds of 99, Djämes Braun og Magtens Korridorer.
De to aarhusianske gutter i føl som har tidligere på året fanget vores opmærksomhed, da de udgav den fremragende single “Brænder ud”. Nu er de aktuelle med endnu et nyt nummer, som har den selvbiografiske titel “Følsom”. Om den nye sang fortæller duoen selv:

Det er faktisk en af de første sange vi har lavet sammen. Det var en af de sange som har været med til at definere hvad føl som egentlig handler om, og afspejler på mange måder den dualitet/bipolare tilstand som vi finder os selv i, lyrisk, lydligt og i livet. Det er en slags manifest for os i føl som.

Singlen lyder både lidt af trap, lidt af pop, og rigtig meget af føl som. Det er et smooth nummer med et overraskende blidt omkvæd. Vi kan klart anbefale af høre “Følsom”, og lære duoen lidt bedre at kende.

Du kan høre sangen dér hvor du sædvanligvis streamer din musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com