fbpx

PREMIERE: JuWehl er klar med gennemført video til “Days of Voodoo”

Foto: Therese Lærke (pressefoto)

Efter seks år med sangskrivning og finpudsning har den talentfulde danske musiker JuWehl endelig udgivet sin debutsingle “Days of Voodoo”. Singlen er en tilbagelænet R&B-sang, med en soulet kant der stikker dybt ind i følelsesregistret på lytteren. I dag har vi videopremiere på den flotte musikvideo til sangen, der er en uhyggelig skildring af voodoo-kærlighed.

Det nyeste skud på stammen inden for soulet R&B hedder JuWehl, og for nylig landede hans debutsingle “Days of Voodoo” endelig på diverse streamingtjenester. Selvom singlen er hans første udgivelse, er han allerede godt i gang med sin karriere. Hans tilbagelænede popunivers er nemlig allerede blevet præsenteret ved live-koncerter, da han de seneste år, har kunne opleves på diverse scener i både Danmark og udlandet. Efter at have rejst rundt og spillet har JuWehl nu vendt snuden mod København, skrevet under med et større pladeselskab og er klar til at vise hjemlandet essensen af det han har gået og brygget på i de seneste seks år.

I dag har vi premiere på musikvideoen til “Days of Voodoo”, der binder en flot sløjfe på sangens tema. Videoen følger en mand der vågner op i en underlig verden fuld af overnaturlige elementer. Sammen med manden er en uhyggelig kvinde som manden er både fascineret og skræmt af, og hele stemningen fra de groovy R&B-rytmer understøtter den mørke men dragende videofortælling glimrende.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com