fbpx

Smukfest annoncerer 10 nye navne

Foto: Agata Rybacka (pressebillede)

Vi håber sådan, at sommerens festivaler bliver til noget i år, og vi kan umuligt være de eneste, der får et lidt større håb, når nye navne bliver annonceret.

Smukfest har netop annonceret ti nye navne på sommerens festivalplakat. Og de lyder på JUNG, Johnny Madsen Band, HUGORM, Icekiid, Bersærk, Velvet Volume, HandsDown, The Powls, Brian Downeys’ Alive and Dangerous og Gilli.
JUNG er næppe gået nogens næse forbi med deres fantastiske, dansksprogede musik og deres enorme høst af priser til årets GAFFA-award.
HUGORM er med Simon Kvamm, Árni Bergmann og Morten Gorm en dansk trio, som laver anmelderrost rock.
Rapperen Gilli er en af de mest streamede artister i Danmark og kan vist roligt kaldes en ny konge af dansk hiphop med de hits han har med i bagagen. Smukfest fremlægger altså nogle af de mest eftertragtede navne på de danske musikscener lige nu, og vi er vilde med det. Forhåbningerne om festivaler til sommer, kan også roligt blive et større håb hos både arrangører og festivalgængere efter at danske festivaler har fået et økonomisk sikkerhedsnet i form af en arrangørordning. Planlægningen kan fortsætte og vi glæder os allerede til at se, hvilke andre spændende navne Smukfest har gemt i ærmet til årets festival i Bøgeskoven.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com