The Great Escape er klar med 68 nye navne til deres online festival

Foto: The Great Escape 2018 // Victor Frankowski (pressebillede)

Mens vi alle går og venter spændt på, hvad der kommer til at ske med årets festivaler, kan vi varme os på, at den britiske festival The Great Escape helt sikkert bliver afholdt – online.

Det er ikke mange måneder siden, at den britiske festival for upcoming artister The Great Escape aflyste deres fysiske 2021-festival. Heldigvis annoncerede de også, at den fysiske festival ville blive erstattet af en online udgave, og i dag er de klar med den første omgang af navne, som byder på intet mindre end 68 dygtige acts.

The Great Escape er en af de største festivaler i verden for ny, upcoming musik, og derfor er vi naturligvis super glade for, at arrangørerne har fundet en løsning, så festivalen kan afholdes. Annonceringen byder på navne indenfor mange forskellige genrer, så der er lidt for en hver smag. Værd at fremhæve fra lineuppet er powerpunk-bandet Chubby And The Gang, det nye rap-stjerneskud Goya Gumbani og den dygtige popsangerinde Dyra.

Den online festival løber af stablen den 13. – 14. maj, og du kan læse meget mere om festivalen og dets lineup på The Great Escapes hjemmeside.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com