fbpx

Ugens Uimodståelige // uge 11

Foto: Alexander Oscar // Hashim Musa / Universal Music

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Alexander Oscar – “One More Dance”

Alexander Oscar er en hitmager der ikke er til at komme udenom for tiden. Hvis man mangler energi og godt humør til sit fredagsarrangement, kan man altid sætte et af hans numre på, og så er der garanti for, at dansegulvet kommer i gang. Hans nyeste single “One More Dance” er ingen undtagelse. Sangen er en melankolsk, dansevenlig popsang, og den lægger op til, som titlen også antyder, at man altid kan tage en dans mere. Til at hjælpe ham med at skrive har han fået hjælp fra en anden hitmager, nemlig den gode ven Niklas Sahl, der som regel heller ikke skuffer, når han laver dansevenlig musik. Vi har sat “One More Dance” øverst på playlisten, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud på dansegulvet med det samme.

Goss – “Mad Man”

Vi bliver i det melankolske, men dansevenlige, med Goss‘ “Mad Man”. Ovenpå det yderst succesfulde debutalbum Group Therapy fra 2020, som vi også anmeldte på magasinet, har der været fuldstændig stille fra Goss’ side. Heldigvis har han ikke mistet sansen for at lave popsange med hitpotentiale, for når “Mad Man” allerede efter 25 sekunder sætter gang i omkvædet, er man ikke i tvivl om at Goss har en skudsikker opskrift på en god popsang. Singlen er bygget op omkring Goss’ inderlige og kraftfulde vokal, og bliver bakket op af masser af kor, der skaber en storslået stemning. Det hele passer perfekt til at skyde din weekend i gang, og fejre den yderlige genåbning af landet, der netop er udmeldt.

Undertekst – “Fatter Ikke Spor”

I dag udkommer Undertekst med EP’en “Det Her Det Undertekst”. Den er fyldt med gode sange, og til vores fredagsplayliste har vi valgt at tilføje “Fatter Ikke Spor”. De fire drenge mødte hinanden på efterskolen, og siden de første gang stak hovederne sammen i øvelokalet, er der strømmet det ene gode synth-pop nummer ud efter det andet. Deres nok største hit (indtil videre) “Skal Vi Tage Til Månen” var det 10. mest spillede nummer på P6 2019, og de nåede også at rejse landet rundt som både headliner og support , dengang det var en mulighed. “Fatter Ikke Spor” er en en popsang pakket ind i et kontant dansksproget univers og drømmende synthesizere. Særligt er vokalen på nummeret vellykket, og giver virkelig udtryk for følelsen af magtesløshed.

Ellers tilføjet:
Adum – “Help Myself”
Anton Walter – “Charlottenlund”
Arthur Lear – “Innocence”
Lana del rey – “Dark But Just A Game”
Bungalow – “Make It Right”
Bamo – “Genova”
Coucheron – “Can’t Stop”
Death Machine – “Papercuts”
Emi Wes – “Get That”
Fareway – “Poltergeist”
Hiatus Kaiyote – “Get Sun (feat. Arthur Verocai)”
Jimmy Smash – “August”
Jin DeLuca – “Wrong Side Of Me”
Julia Stone – “Fire In Me”
Jærv – “Når Byen Siver”
Katrine Stochholm – “Alting Strømmer Nu”
KTPIV – “ved godt”
Middle Kids – “Summer Hill”
Neon Priest – “Fell Alsleep”
Ruben – “Running”
Undertekst – “Fatter Ikke Spor”
Victor Sebastian – “Morning Lights”
Zookeepers – “What’s The DIfference”

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com