fbpx

Vacation Forever bekæmper kærligheden med rustning og McDonalds

Foto: Marcus Palmqvist

Tredje singleudspil fra det kommende album Real Life Sux er klar fra det svenske stjerneskud Vacation Forever. Sangen hedder “Pop Up In My Head” og følger samme skramlede pop/rock stil som forgangerne.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Enmandsprojektet Vacation Forever har lavet musik siden 2018, og på de små tre år, han har været i gang, har han allerede udgivet et hav af singler og et album. Stilen er en blanding mellem pop og sfærisk rock – alt sammen bundet sammen af den unge svenskers stilsikre sangskrivningsevner. Tidligere afslørede han, at et nyt album, med navnet Real Life Sux, er på trapperne, og nu kan vi nyde den tredje single fra skiven. Singlen hedder “Pop Up In My Head” og er en lidt mere forsigtig sang end de forgående singler. Teksten handler om naiv kærlighed, og de problemstillinger der ofte følger med. Foruden sangen har Vacation Forever også sluppet en musikvideo løs. På humoristisk vis sætter den billeder på teksten, og viser hvordan Vacation Forever, bevæbnet med rustning og McDonalds-mad, desperat forsøger at forsvare sig mod de følelser, han ikke kan styre.

Se den skøre video her. Eller lyt til sangen her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com