fbpx

Christian Vium fra Go Go Berlin: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: PR (pressebillede)

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

For nylig annoncerede Go Go Berlin, at de er klar med en længe ventet turne til efteråret med 20 koncerter, som kommer til at foregå i både Danmark, Tyskland og Schweiz. Deres seneste EP Lyfe fra 2020, er vi flere, som har hørt på repeat. Derfor har vi været nysgerrige på, hvilken musik som inspirerer og gør forsanger fra Go Go Berlin, Christian Vium, glad. Vi har derfor spurgt ham, hvilke tre numre, han hører på repeat, og du kan læse hans spændende svar lige her.

Jitwam – “I’m a Rock”

Den her bliver nr. 1. Jeg har nok hørt den 3000 gange nu. Jeg elsker det hele. Groovet, simpliciteten, universet og teksten. Jeg troede faktisk, at jeg hørte et cover af et UMO nummer første gang, som nok skyldes den jazzede melodi. Resten er pladen er også super lækker!

When Saints Go Machine – “Emotional

WSGM udgav i for nyligt pladen ‘Emotional’, og jeg er blown away over det flotte lydbillede, produktioner og ord. Titelsangen går under huden på mig, og jeg bliver emotionel, hver gang jeg sætter den på. Kæmpe skud ud!!

Erik Hassle – “Hurtful

DETTE GIGA HIT har de sidste par uger haft et revival hjemme hos mig. Min kæreste og jeg sætter den på og synger så højt, at naboerne ikke er i tvivl. Jeg blev svært skuffet, da jeg hørte, at han var svensker og ikke nordmand. Måske derfor at sangen ikke blev større i virkeligheden? Om ikke andet, så er det en jävla skam – for det er stadig episk!

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com