Der er “ingen over” ICEKIID

Foto: ICEKIID // Sony Musik (pressebillede)

Kongen af dancehall-inspireret hiphop er tilbage med endnu en banger.

ICEKIID topper de danske hitlister, og vi spår at den nye single kommer til at gøre det samme, som den unge rappers andre numre har gjort. Han lever højt på sin succes, hvilket han netop understreger i den spritnye single “Ingen Over”. ICEKIID forstår sig om nogen at bringe nyt liv og et frisk pust til den danske dancehall-inspirerede hiphop-scene – den nyeste single er er bevis på netop dette.

Udover at toppe hitlisterne er ICEKIID blevet annonceret til at skulle spille på årets Smukfest, som vi vist alle går og håber på kan blive til noget. Det kan du læse mere om her, mens du lytter til “Ingen Over” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com