En absurd situation i et S-tog inspirerede Esben Munk til sin nye single

Foto: Emil Agerskov (pressebillede)

En dag da Esben Munk kørte i S-tog, gik det op for ham, hvor vigtigt det er at leve i nuet og slippe telefonen en gang imellem.

Idéen til Esben Munks nye single “Kig Nu Op” kom til ham, da han var ude og køre i S-tog. Toget passerede et idyllisk syn af heste i vild galop på flotte grønne marker, og mens Esben sad og nød synet af den smukke natur, mødte en flok unge mænds numser pludselig hans blik. 10-12 unge mænd havde stolt stillet sig med bagpartiet blottet som en humoristisk gestus til de mennesker, der kørte forbi med toget. Situationen var absurd, og for at dele den mærkelige situation med nogen, forsøgte Esben forgæves at skabe øjenkontakt med togpassageren overfor. Desværre sad medpassageren med næsen begravet i sin telefon, og gik glip af det hele. Det gav inspiration til sangen “Kig Nu Op”, og med det samme begyndte Esben at skrive.

Sangen er en lækker blandning af pop og rock, og tekstuniverset og den kantede vokal lyder som noget, der kunne være kommet ud af C.V Jørgensen. Til sangen følger også en imponerende skateboard-video, hvor Esben Munk skater rundt i København, og man får et indblik i, hvad han mener med, at man skulle tage at kigge op. Find den flotte video her
Eller lyt til “Kig Nu Op” på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com