Føl Som sætter kursen mod helstøbte universer

Foto: PR (pressebillede)

Den danske duo Føl Som vandt karrierekanonen i 2020, og de har efterfølgende cementeret sig som et af de mest interessante navne på den danske musikscene. Nu er de tilbage med singlen “Baby Blå”, der fortsætter i det melodiske og hurtige spor, men samtidig sætter døren på klem for en ny side af deres musikalske univers

I starten af året udgav den talentfulde duo Føl Som singlen “Brænder Ud”, og startede et nyt musikalsk kapitel efter en hektisk start på karrieren. Nu er de igen aktuelle med den nye single “Baby Blå”, der er en anelse mere melodisk og følsom, end vi er vant til at høre dem. “Baby Blå” starter ud med en groovy guitar og en autotunet vokal. Herefter sætter drengene i med en mellemting mellem sang og rap, og det skaber en flot melankoli ovenpå den ellers hårdtslående bas og trap-inspirerede hi-hat.
Med “Baby Blå” forsøger Føl Som at sætte streg under deres ambitioner om at lave helstøbte universer, hvor melodi og tekstunivers til sammen går op i en højere enhed. Om tilblivelsen af “Baby Blå” fortæller de selv:

– Vi var taget i sommerhus for at lave musik, men det var så varmt indenfor, at vi var nødt til at rykke studiet udenfor under den blå himmel. Vi snakkede om denne her nærmest hypnotiserende effekt en skyfri himmel kan have på en, og hvordan den på mange måder kan minde om en intens forelskelse.

På samme måde som man næsten kan gå i trance af at ligge og betragte himlen, kan “Baby Blå” også få dig til at føle uventede ting. Eftersigende er den melodiske single kun starten på den kurs Føl Som har lagt for de næste par måneder, og vi er spændte på at følge med fra sidelinjen. Find “Baby Blå” der hvor du plejer at finde musik her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com