fbpx

girl in red deler sjov og ærlig musikvideo

Foto: Jonathan Kise (pressebillede)

Forud for sit kommende album har girl in red udgivet singlen “Serotonin” – der er netop blevet udgivet en tilhørende musikvideo, som du absolut ikke skal snyde dig selv for.

Det norske stjerneskud girl in red har et album lige på trapperne. Som en lille teaser til det kommende album, har hun netop udgivet en musikvideo til singlen “Serotonin”, som er et nummer, der kommer til et figurere på det længe ventede album. Musikvideoen er sjov og ærlig, og viser Marie Ulven, som er personen bag kunstnernavnet girl in red, fra en side, hvor intet bliver pakket ind og hvor virkeligheden ikke bliver finpoleret- præcis ligesom den lyrik, hun leverer. Hun har en evne til at fange både lytter og seer, med sin karisma og sprudlende personlighed, og når man ser den spritnye musikvideo til “Serotonin”, får man sådan en lyst til at lære den unge nordmand endnu bedre at kende. Så det er en glædelig nyhed, at der er et album lige på trapperne, så ventetiden på at lære girl in red bedre at kende, ikke bliver uudholdelig.

Se musikvideoen til “Serotonin” her.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com