fbpx

Hiatus Kaiyote udgiver singleforløber til kommende album

Foto: Tré Koch (pressebillede)

Hvordan et fantastisk nummer kan være inspireret af blot én farve, kan du lære meget mere om, når Haitus Kaiyote fortæller om baggrunden for deres nye single.

Hiatus Kaiyote har været nomineret til to Grammys, hvilket ikke er svært at forstå, når man hører deres musik, som de efterhånden har en del af i bagagen. Nu er de klar med endnu en tilføjelse til deres musikbibliotek i form af singlen “Red Room”, som er en singleforløber til deres kommende fjerde album. Nummeret blev skabt ud fra et bas- og trommegroove, spillet af bandmedlemmerne Paul Bender og Perrin Moss. Hurtigt fik gruppens vokalist og guitarist Naomi “Nai Palm” Saalfield tilføjet lyrik, og da havde gruppen et færdigt og fantastisk nummer. Om singlen fortæller Saalfield selv:
“Min vocal booth i studiet havde et rødt lys i sig, og jeg tænkte straks på mit gamle hus, som havde alle de her røde vinduer. Når solen stod ind i mit værelse på et bestemt tidspunkt, blev hele mit værelse rødt.”

Lyt til “Red Room” på Spotify.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com