fbpx

HMLTD er ikke bange for at tale om de helt store følelser

Foto: Sarah Piantadosi (pressebillede)

I kølvandet på HMLTDs kunstprojekt ‘Leaving’, udgiver gruppen nu en tredelt singlefortælling.


Gruppen fra Londons gader, HMLTD, er klar med deres nye single “Don’t leave me (Chapter 1: Despair)”, som er en del af en singlefortælling i tre dele. De to andre dele består af singlerne “Love is not enough (Chapter 2: Grief)” og “Do this by yourself (Chapter 3: Wrath)”. Der er store følelser på spil, da alle tre numre (kapitler) fortæller en historie fra tre forskellige synspunkter i et kærligheds- og trekantsdrama.
Førstesinglen “Don’t leave me” fortæller historien fra den efterladtes synspunkt, hvor lytteren bliver kastet ind i et univers af ulykkelig kærlighed, hvor lydlandskaber af synth-pop og industriel musik kommer i spil. Det hele er meget smerteligt, men samtidig enormt smukt.

Lyt til “Don’t Leave Me” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com