Karrierekanonens fem finalister er fundet

Foto: veiles // Hedda Rysstad // DR (pressebillede)

De fem finalister til årets KarrieKanon er fundet efter optræden for dommerne i DR Koncerthuset.
Som det jo er i konkurrencer, skal der skæres nogle artister fra. Det er også tilfældet i KarrieKanonen, efter de afholdte semifinalekoncert i DR Koncerthuset torsdag den 22. april. De fem finalister er Pil, Marcus.wav, Josie Amadonna, veiles (på billedet) og IVER. Finalen afholdes i DR Koncerthuset den 11. juni.

Pelle Peter Jencel, som er jurymedlem i KarrieKanonen, siger om veiles:

Hun kan virkelig synge, og så har hun et ret ambitiøst lydunivers. Hun har meget sin egen ting kørende. Det, vi havde hørt forinden, var meget vellydende popmusik, men så viste hun pludselig andre sider, som næsten kan beskrives som kantet indie, som er både smukt og larmende på en gang. Hun tør være storladen og brage igennem

Det bliver spændende at finde ud af, hvem der løber afsted med sejren i dette års Kanon og bliver fyret afsted som kanonkugle, som det er sket for PATINA, The Minds of 99, Katinka og mange flere.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com