fbpx

Lasse Storm fra DØR NR. 13 fortæller historier fra sit eget ungdomsliv gennem glimrende soloprojekt

Foto: Tue Blichfeldt (pressebillede)

Lasse Storm er nok bedst kendt som forsanger i bandet DØR NR. 13, men for ganske nylig er han sprunget ud som soloist, og har fået en del roser med på vejen.

Lasse Storm er netop udkommet med anden single fra sit soloprojekt. Den nye sang hedder “Ung, fuld og dum”, og den er en livsglad hyldest til flygtige ungdomsforelskelser. Sangen har et ærligt udtryk, en rå vokalføring og en spændende temposkiftende musikalsk rammesætning. Lige såvel som lyrikken er en hymne til det hektiske ungdomsliv, er sangens lydbillede dedikeret til Lasse Storms opvækst i Fensmark, hvor Folkemusikhuset har spillet en stor rolle for ham:

Siden dengang har jeg haft en kærlighed til alt, der bare smager lidt af hillbilly, folk, country og visetraditioner. Jeg har bare aldrig lykkedes med at omsætte det til andet end en skabsaffære før nu.

Og nu, hvor affæren med folkemusik og visetraditioner er ude i det åbne, lader det til at forene sig mesterligt med Lasse Storms øvrige lyd. “Ung, fuld og dum” er i hvert fald et skønt akustisk nummer, der leder op til det kommende debutalbum, Holmegårdsvej og andre historier, som vi kan se frem til at høre i efteråret.

Du kan høre “Ung, fuld og dum” lige her:

Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com