fbpx

Molly Burman deler ud af sit kærlighedsliv

Foto: Dora Paphides (pressefoto)

Molly Burmans debutsingle “Fool Me With Flattery” var både velskrevet, catchy, sjov og selvironisk. Nu er hun igen aktuel med en single, “everytime”. Og selvom “everytime” er mindre humoristisk og mere alvorlig end debuten, er den stadig varm og lækker at lytte til.

Molly Burman er vokset op med musikken helt inde under huden. Hendes far er tidligere punk-musiker og var med fra start, da punkbevægelsen begyndte at røre på sig i 70’ernes England. Burmans far har stadig indflydelse på hendes musikalske karriere. Alle hendes musikproduktioner er nemlig lavet i samarbejde med faren i deres hjemmestudie ude i et skur i deres have. Lyden er mere indie end den er punk, men ‘lige ud af posen’-attituden er der stadig.

Nu er Buramn klar med sin anden single “everytime”, der er en relaterbar, personlig fortælling om Burmans kærlighedsliv. Hun fortæller selv om sangen:

– “everytime” handler om min triste undskyldning af et kærlighedsliv. Før i tiden var jeg besat af dating og den der bekræftelse, der følger med, men jeg blev ghostet gang på gang. Jeg kom til et punkt, hvor jeg var nødt til at indse, at jeg måtte lære at elske mit eget selskab. På en måde er sangen en slags kærlighedsbrev til mig selv, det er her altid til at minde mig om, at jeg er god nok, som jeg er.

Til sangen følger også en flot musikvideo, hvor man følger Burman på sit værelse, der frustreret fortæller historien om sit kærlighedsliv. Du kan finde den fine video her
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com