fbpx

Ny single fra Japanese Breakfast

Foto: Pete Ash Lee (pressebillede)

Super seje Japanese Breakfast deler endnu en single forud for sit album.

Japanese Breakfast kommer med endnu en single fra det kommende album. “Posing In Bondage” har klart en anden stemning end “Be Sweet” som var den første single vi fik lov at høre. “Posing In Bondage” har et mere stille udtryk der også er mere elektronisk baseret. Kvinden bag projektet Michelle Zauner beskriver sin nye single med ordene:

“Posing In Bondage” er en ballede om ensomhed og afsavn, en sang om to mennesker der virkelig ønsker at få en forbindelse – men det lykkes aldrig for dem. Jeg kender ikke et sted i verden der føles lige så ensomt som et tomt supermarked klokken et om natten.

Japanese Breakfast udgiver albummet Jubilee den 4. juni.

Du kan se den musikvideo hun selv har instrueret her.
Du kan streame “Posing In Bondage” på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com