fbpx

Somewon har fundet sig selv og er klar med forførende debutsingle

Foto: Nikolaj Stilling (pressebillede)

I længere tid har manden bag Somewon søgt efter sin musikalske identitet. Han har forsøgt sig i både forskellige genre og forskellige konstallationer. Nu har han fundet fodfæste i det elektroniske soloprojektet Somewon, og vi kan allerede nu nyde den velproducerede debutsingle “Happy Togehter”.

Det smukkeste ved musik er, at det har forskellig virkning på folk, alt efter hvem der lytter til det. Noget musik har endda evnen til at hjælpe folk igennem både store og små ting i livet. Somewon har været igennem mange faser i sin musikalske karriere. Både klassisk sang i kirkekor og hiphop-produktioner har han haft fingrene i. Nu er han landet i et poppet univers, og samtidig med han fandt poppen, fandt manden bag Somewon, Aleksander Demsitz, også sig selv på det personlige plan. Om hele processen fortæller han:

– Musikken har hjulpet mig med at finde mig selv og min identitet. Ved at afprøve et hav af forskellige genrer og udtryk har jeg fundet et musikalsk ståsted, der rummer alle de sider, jeg indeholder. Det er vigtigt for mig, at jeg laver musik fra hjertet og ikke behøver at underspille min vildskab. Med Somewon føler jeg endelig, at jeg kan give helt slip på mig selv.

Og det skinner igennem på debutsinglen “Happy Together”, at Somewon er landet på rette hylde. Udover at produktionen er enormt velproduceret og detaljerig, så synger han med en inderlighed, der fremstår både nærværende og forførende. Singlens langsomme omkvæd der er bygget op af synkoperede synthesizere og rumklangsfyldte trommer skriger af fandenivoldskhed, og hver gang det kommer igen, får man lyst til at skrue et tak mere op på højtaleren. Lyt til den flotte debutsingle her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com