fbpx

Stella Donnelly viser ny side af sig selv

Foto: Pooneh Ghana (pressebillede)

Den australske sanger og sangskriver har udgivet en single der har et helt nyt lydunivers end hendes tidligere musik.

Stella Donnelly har udgivet en ny single med titlen “If I Could Cry (it would feel like this”, hvor instrumentationen gør, at sangen har et helt andet udtryk end hvad vi forventer fra hendes side. Det er en nærmest messende sang der starter sagte, men i løbet af sangen udvikler lydbilledet sig, og flere instrumenter slutter sig til at messe budskabet “If I Could Cry”. Mod sangens slutning får vi Donnellys stærke, men samtidig inderlige vokals fulde kraft at mærke. Som man hurtigt vil opdage, hvis man sætter sangen på, har klaveret en fremtrædende rolle på den nye single, hvor det tidligere har været hendes guitarspil der dominerede lydbilledet. Det er meget belejligt at Stella Donnelly er ude med ny single, vi synes nemlig at hun er en af de 5 australske navne, du skal kende til.

Lyt til den inderlige sang på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com