fbpx

Ugens Uimodståelige // uge 14

Foto: Oh Livvi //Sarah Fresco (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Emilie Adams – “Play God”

Engelsk-norske Emilie Adams er endelig ude med ny musik efter et par års stilhed. Hun har brugt stilleperioden på at raffinere sin lyd, og færdiggøre en uddannelse i kriminologi – ret blæret hvis må være helt ærlige! Nu er hun klar med singlen “Play God”, som er et mesterværk af et alternativt popnummer. Det er en bastung sang med en strømlinet vokal og et über dramatisk omkvæd. Når opbygningen fra broen lander over i det forløsende omkvæd, bliver stemningen filmisk og storartet. Man skulle næsten tro at “Play God” var skrevet som titelnummer til en dyster actionfilm fra 10’erne. Find de store følelser frem, og hør “Play God” via vores playliste over Ugens Uimodståelige på Spotify.

Oh Livvi x SALTI – “Unlovable”

Oh Livvi er et helt friskt navn på den danske pop/RnB-scene. Hun debuterer med singlen “Unlovable”, hvorpå hun har fået fint besøg af den norske Def Jam artist SALTI. Oh Livvi blev for alvor opdaget, da hendes ven postede en video af hende på Facebook, hvor hun synger et cover af Alicia Keys’ “A Woman’s Worth”. Siden da er det gået stærkt for den unge artist, som er signet hos Universal Music, og er godt i gang med at tage de første spadestik i en forventeligt storslået karriere. “Unlovable” vidner om et harmonisk samarbejde, hvor der blandes genrer i flæng og hvor der ikke er nogle faste regler for, hvordan man søsætter et fængende nummer. Der er fuld fart på denne debutsingle, og den er som skabt til at sætte stemningen for en festlig fredag.

People Club – “Damn”

Indie/soul-gruppen People Club er baseret i Berlin, og er netop udkommet med singlen “Damn”: Med dette nummer rykker vi et par takker ned i tempo, men holder den gode fredags-gejst i hævd. “Damn” er et smooth, lidt jazzet og catchy nummer, som inviterer lytteren til at læne sig tilbage og lade sig indtage af de sensuelle vibrationer, som nummeret oser af. “Damn” holder stik med gruppens signatur-lyd, der både lyder af af dyster pop og melodiøs soul. Det er et af den slags numre, man kan høre om og om igen, og hver gang finde nye finurligheder og krumspring i. Til en tilbagelænet fredag med et glas rødvin eller en æske chokolade ved hånden, virker dette track helt eminent som soundtrack.

Ellers tilføjet:
Amalie Bryde – “NO”
Ary x Emilie Nicolas – “Hurt You”
Emin – “Begge Hænder”
Fribytterdrømme – “Nu Sker Det Igen”
IVAN$ITO – “CELEBRAR”
Just Wondering – “F**k That”
KIRBY – “Boyz II Men”
KTPIV – “fastlandet”
LALUNE – “TAINTED”
Levant – “Med Mig”
lil cat – “vj”
Melby – “Magic”
Natlys – “Nuancer af grå”
Orions Belte – “how long is… cold pizza good for”
Poté x Damon Albarn – “Young Lies”
Selestia – “Decaying”
Tessa – “Mums”
The Orange Girl – “Orange”
Tigerstae – “why wonder?”
Years & Years – “Starstruck”
ZOLA – “Nosebleed”
Zueva – “preying on me”

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com