fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 16

Foto: Ju Kaia // Sarah Fresco (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Betty Bass – “Young Love”

Første artist på ugens uimodståelige-guide er Betty Bass, som har udgivet singlen “Young Love”. Nummeret har en soul/poppet R&B-klang og handler om den første kærlighed, med al sin brutalitet, naivitet og skønhed. “Young Love” er den sidste single, som artisten vil udgive, inden sit debutalbum Grown lander den 21. maj. Albummet vil byde på hele 16 numre, og vi glæder os til at høre det!

Hanne Mjøen – “Hell with You”

‘Kærlighed’ er også temaet på denne guides næste single, som kommer fra norske Hanne Mjøen. Singlen hedder “Hell with You”, og har en fantastisk happy/sad-effekt, som man både kan danse og fælde en tåre til. På nummeret synger Hanne Mjøen med en elegant drømme-vokal i front for sin elektropop-produktion af insisterende beats og pulserende synthesizers. Sangen handler om den måde, man kan lade sig fange i et forhold, der ikke fungerer, fordi man er bange for at forlade det og blive alene – en tematik, som mange kan relatere til.

Ju Kaia – “Silky Skin”

Vi er enormt glade for Ju Kaia her på redaktionen og havde hende også med i vores liste over 21 danske navne, du skal holde øje med i 2021. Derfor er vi selvfølgelig også glade for, at artisten har udgivet en ny single! Den hedder “Silky Skin”, og er et lækkert, groovy og soulpræget R&B-nummer med diskrete blæsere og lidt slapbas i ny og næ. Mmmmh, det skal du høre!

Ellers tilføjet:
AMiBA – “Let You Fade”
Atusji – “Silver”
Avind – “Ta sjansen”
BATHSEHBA – “RUN”
Blueish – “cold feet”
Caper Clowns – “CAPS LOCK ON”
Claptone – “Golden”
ELBA – “Speak”
iris – “to be mine (is to lose your mind)”
JADA – “I’m Back”
Joykeeper – “Decisions”
KANT – “Butterflies”
Kojaque – “Town’s Dead”
Lukas Vanggaard – “Hey!”
The Machine Knows – “Killer”
Nella – “Du Er”
Olivver – “Lige Nu”
Pasha – “Sweet Escape”
Stefan Hjort – “Du Holder Mig Vågen”
Sunglasses For Jaws – “What Does It Look Like”,
Såforsatan – “Manerer Hjemmefra”

Følg playlisten her:

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com