fbpx

Bløde, nye toner fra Alexia Chambi

Foto: Rigmor Anna Reher (pressebillede)

Alexia Chambi har delt en single med os og teaser desuden for en kommende EP.

Artisten Alexia Chambi har udgivet en ny single ved navn “blood between my thighs” – en blød og varm popsingle med lækre R&B toner. Lyden farves af drømmende synthesizers, groovy baslinjer, tilbagelænede blæsere og selvfølgelig Chambis skønne vokal. Med singlen gør artisten op med idéen om, at en maskulin fremtoning skal tages mere seriøst end andre energier i professionelle sammenhænge. Hun fortæller det selv således:

– Jeg har ofte følt at for at blive taget seriøst som kvinde i professionelle sammenhænge, skal man have en meget maskulin fremtoning, som ikke lægger naturligt for alle. Med denne sang vil jeg gerne sætte fokus på, at man kan være viljestærk og ambitiøs, selvom man er blød om kanterne.

Den 10. september udkommer Chambis næste EP I blossom while I cry – en linje, som du også kan høre artisten synge i “blood between my thighs”. Hør selv:
Spotify
Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com