PREMIERE: Ida Wenøe ude med forførende video til singlen “Echoes”

Foto: pressefoto

Ida Wenøes folkelige lyd er begyndt at give genlyd, ikke bare i Danmark, men også i resten af verden. Debutalbummet fra 2015 bragte hende koncerter rundt omkring i Europa, og opmærksomheden trak hende til Berlin, hvor hun slog sig ned og gjorde sine musikalske udfoldelser. Nu er den tryllebindende sangerinde tilbage i Danmark, og i dag har vi premiere på videoen til singlen “Echoes”.

En skrøbelig, men intens, guitar indleder Ida Wenøes nyeste single “Echoes”. Ret hurtigt bliver Wenøes kraftfulde vokal en del af det lavmeldte lydbillede, og det giver en genkendelig følelse af folkelighed. Sangen er varm og kærlig, men har stadig dystert udtryk, der primært kommer til udtryk gennem Wenøes gennemtrængende og intense vokal – man kan høre hun har noget på hjerte. Om “Echoes” fortæller Wenøe selv:

– Inspirationen er et tørt land, en uendelig ørken, uden skyggen af vand. Ting nægter at blomstre her, så jeg spiser af andres frodige haver. Men lige meget hvor meget jeg fortærer, bliver det aldrig rigtig en del af mig, det er stadig kun et ekko af en følelse. Et ekko af kærlighed. Dette er sangen “Echoes”. Den svage lyd af minder og lånte stemmer.

I musikvideo bliver det hele skildret på smukkeste vis. Videoen er lavet som et langt sammenhængenden klip, hvor man ser Ida Wenøe i close up. I løbet af videoen flyder hendes bevægelser ud, og det er næsten som om, at der er ekko på hendes bevægelser. Samtidig er der leget med farver og kontraster, og det skaber en forførende fremdrift i videoen. Det er en fornøjelse at have premiere på noget, der så flot lavet. Se den her:

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com