fbpx

RAVN vil lære os at naturen vinder hver gang

Foto: Malthe Zimakoff (pressebillede)

Efter en coronapandemi har stået på, har man lært mange ting. Håndsprit er vigtigt og Zoom-møder er ikke det samme som fysiske møder. Vigtigst af alt at naturen vinder hver gang. Netop det har RAVN skrevet en single om.

Den danske duo RAVN betsår af Laura Ritsmar og Anton Sherar. De har netop udgivet singlen “Quiet Forest”, som handler om mennesket uundgåelige forbindelse til naturen. På singlen inviterer de lytteren ind i et univers, som agerer pusterum for hverdagens travlhed, af eksperimenterende pop.
Duoens to medlemmer kommer fra vidt forskellige baggrunde, men når de går sammen om musikken opstår uforklarlig magi – netop som der kan opstå i naturen. Hele sangen er, som kunstnernavnet indikerer, fortalt fra Ravnens perspektiv, og meningen er at lytteren skal kunne spejle sig i lyrikken og kunne give slip og falde hen i musikken.

Lyt til “Quiet Forest” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com