Tivoli afslører resten af deres lillefredagsprogram

Foto: Kasper Jensen (pressebillede)

Der er ikke meget i musikbranchen, der er, som det plejer i år. Heller ikke det folkekære fredagsrock i tivoli bliver afholdt, som vi kender det. Til gengæld har de udvidet deres koncept ‘Lillefredag’ og afsløret en masse fede navne.

De fleste kender nok til fredagsrock i Tivoli. For et par år siden blev konceptet ‘Lillefredag’ så introduceret, og gav mindre navne mulighed for at spille i den smukke have – på en mindre scene. I år er Lillefredag rykket ind i midten af Tivoli og ind på plænen, der hvor fredagsrock plejer at blive afholdt. Det giver plads til, at upcoming artister kan komme ud og afprøve spilleevnerne, men det giver også plads til, at større, etablerede navne kan give de shows, som vi alle går og savner så frygteligt. Chef for musik og underholdning i Tivoli, Thor Feilberg siger om programmet: 

– For Tivoli betyder det utrolig meget, at vi både kan give en lang række up-and-coming artister plads på vores scener, samtidig med at vi også har mulighed for at få mere etablerede navne på set-listen til Lillefredag. På den måde kan vi være med til at støtte op om flere forskellige dele af musikbranchen, som i den grad har lidt under Covid-19. Vi glæder os enormt meget til at komme i gang og ikke mindst til at give vore gæster en Covid-19-sikker koncertoplevelse.

Nu på torsdag, den 27. maj, løber den første Lillefredag af stablen med karismatiske Angående mig og charmerende BATHSHEBA. Og nu kan du glæde dig til endnu mere fed musik i løbet af sommeren.

Det fulde program for Lillefredag i Tivoli:
Den 27. maj kl. 19.00: Batsheba og Angående mig
Den 3. juni kl. 19.00 Undertekst og IAMJJ 
Den 10. juni kl. 19.00: Ivansito og Ida Lauerberg
Den 17. juni kl. 19.00: Emil Stabil 
Den 24 juni kl. 19.00: Maddy og Mina Okabe
Den 1. juli kl. 19.00: BBYBites og Uro 
Den 8. juli kl. 19.00: Artigeardit 
Den 15. juli kl. 19.00: Pind
Den 22. juli kl. 19.00: Lord Siva
Den 29. juli kl. 19.00: De Danske Hyrder

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com