fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 21

Foto: Dejah Makar // Jasko Bobar (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Dejah Makar – “Bratty”

“Bratty” er debut-single fra den nye og super seje artist Dejah Makar. Dejah Makar er født og opvokset på Nørrebro i København og har danske og ægyptiske rødder hvilket har fungeret som inspirationskilde. Dejah Makar fortæller om sin debutsingle:

– “Bratty” er en præsentation af mig. Et sexet, forførende og braggadocious anthem for selvtillid, sensualitet og sassiness. Det er min attitude der er temaet – en cadeau til kvinder der tager magten i egen hånd og selv vælger og definerer deres skæbne – på bekostning af at fremstå flabet. Jeg reclaimer ordet og gør det til mit og en del af mig – noget positivt, hvilket i sig selv nok kan virke bratty,

Atusji Feat. Brimheim – “Shoebox Grief”

Dansk-japanske Atusji har netop udgivet sit album Soapbox, Vol. 3 hvorpå vi finder den skønne sang “Shoebox Grief” der også har skønne Brimheim med på vokal. Lydbilledet er præget af en spinkel guitarlyd, Brimheims flotte vokal og teksturer fra synthesizer. Tekstuelt handler “Shoebox Grief” om at bearbejde en hæftig jalousi.

Synne Vo – “Seksten”

22-årige Synne Vo er ude med sin nye single “Seksten” der, som navnet antyder, handler om ungdomslivet. Sangen har et catchy omkvæd der uden tvivl kan få dig i godt humør. Synne Vo kommer fra Gudbrandsdalen i Norge, men har nu bosat sig i Oslo hvorfra hun udsender sin musik.

Ellers tilføjet:

Alba August – “Old Love”
Alva Ravn – “Molly”
Amina – “Butterfly”
Artigeardit – “Beundrer”
black midi – “dethroned”
Charly Haze – “Backfire”
Darin – “Can’t Stay Away”
Drew Sycamore – “Jungle”
Ethics – “Kiss Forever”
Griff – “One Foot in Front of the Other”
GRO – “In The Woods”
HUNYBEES – “I Keep Falling In Love”
Idles x Gang Of Four – “Damaged Good”
Isabelle Eberdeans – “Falling in Love”
Jærv – “Du Vil Ikke Forsvinde”
Karl Meyer, – “It’ll Snow”
Kings of Convenience – “Fever”
KRYD – “Run”
Malte Ebert – “Parachute”
MØ – “Live To Survive”
Sigrid – “Mirror”
tigerstate – “i’ll drink from your cup”

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com