A Mess udgiver live-session og tager på turne med Ring Them Bells

A Mess // Tor Kolding (pressebillede)

A Mess er en énkvindehær bevæbnet med elguitar og zero-fucks-attitude. Vi lærte hende at kende ved singlen “Blame Is A Dye”, og nu har hun udgivet en energisk live-session til sangen “Fuck Your Way to The Top”, hvor hun viser, hvor meget energi hun er i stand til at skabe – og så tager hun på miniturne til efteråret.

Med hooks og melodier der sætter sig fast i hjernen, har A Mess cementeret sig som et spændende navn på den danske rockscene. Bag A Mess finder man frontkvinden Dorte Hartmann – der igennem personlige fortællinger og en attitude der viser, at hun ikke giver en fuck for, hvad andre tænker – er i fuld gang med at sætte et solidt aftryk på den danske støjrockscene. Siden hun udgav debutsinglen “Blame Is A Dye” tidligere på året, er hun allerede kommet på manges læber, på grund af hendes direkte kommunikationsform og nytænkende, frembrusende musikalske udtryk. Nu forkæler hun os også med en live-session hvor hun ved fremførelse af “Fuck Your Way To The Top”, giver et eksempel på hendes livefortolkning af alt det overstående. Du kan finde den på YouTube her.

Sammen med live-sessionen annoncerer A Mess også, at hun tager på miniturne til efteråret. På turen får hun selskab psych-rockerne Ring Them Bells, der lover at bidrage med en eksplosiv og højstemt performance. Det tyder på, at det bliver vildt.

Du kan opleve A Mess og Ring Them Bells på følgende datoer og venues:
28.10.21 People Like Us Beerbar x S.L.E.M. by Lavuk Entertainment
29.10.21 Sønderborg, Sønderborghus.
30.10.21 Svendborg, Harders.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com