Australske Tora kombinerer indie-rock og R&B

Foto: Rein Kooyman (pressebillede)

Den australske gruppe Tora har løftet sløret for den nye single “When Will I Learn”, som er den anden single fra det kommende album. Med singlen viser de endnu engang, at de mestrer at blande R&B med indie-rock.

Det kan være svært at forholde sig til ting der er meget langt væk. For eksempel forstår man ikke rigtig, hvor langt væk Australien i virkeligheden er. Alligevel er der noget ekstremt hjemmevant og genkendeligt over australske Toras nyeste single. Den lyder nemlig som noget, der kunne blive spillet på repeat til de fleste danske ungdomsfester.

“When Will I Learn” hedder den nye single, og den er bygget op omkring dystre, harmoniske R&B-toner. Men har samtidig en feststemt, glad stemning over sig på grund af de lyse falset-vokaler. Om sangens tekstunivers fortæller bandet selv:
“When Will I Learn” handler om de hårde realiteter, vi alle bliver nødt til at se i øjnene nogengange. Den handler om at se indad og selvreflektere, som er en katalysator for at vokse. Nogen gange bliver man nødt til at se ens problemer i øjnene for at kunne løse dem.

Du kan lytte til “When Will I Learn” der hvor til daglig streamer alt din yndlingsmusik – eller via disse links.
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com