fbpx

BoT-cast – Bands of Tomorrows musiknyheds-podcast til alle musikelskere – episode 1

Foto: Stock

Er du nysgerrig på, hvilke musiknyheder du ikke må misse i denne uge? Hvilke artister du skal holde et vågent øje med? Eller hvornår der kommer ny, lækker musik fra din yndlingskunstner? Så er BoT-cast din go-to musikpodcast. Få stillet din musik- og podcast sult med dagens episode, som byder på nyheder om blandt andre FILIPPA, Emil Stabil og Julias Moon.

BoT-cast er Bands of Tomorrows spritnye podcast til alle musikelskere, hvor værterne, Sofie Pindstofte og Jakob Thisted, vil guide dig igennem ugens fedeste, vigtigste og mest spændende musiknyheder. BoT-cast kommer til at have én ugentlig udgivelse fra midten af august. Denne episode er vores pilotepisode – en lille teaser, så du ved, hvad du kan gå og glæde dig til hen over sommeren.

I hver episode, vil tre små musiknyheder blive præsenteret, så du lynhurtigt kan få et indblik i, hvilke sange fra den seneste uge, du tjekke ud. Derudover vil podcasten indeholde Tomorrows Tophistorie, hvor vi går i dybden med en større nyhed, som har fundet sted i ugens løb. I dette afsnit fortæller vi lidt om vores oplevelse til KarriereKanonens finale 2021.
Ligesom magasinet udgiver en artikel hver uge, hvor en artist fortæller lidt om sig selv, Ugens Upcoming, har vi den samme feature i podcasten. Vi vil fremhæve den artist som er Ugens Upcoming på Bands of Tomorrows, og dykke lidt ned i, hvilken artist, der er på vej frem på den danske musikscene.
Til slut vil vi gerne invitere dig med ind i musikverdenen, når vi under punktet Tomorrows Teaser, kan løfte sløret for en artist du skal holde ekstra godt øje med i den kommende tid. Vi vil nemlig fortælle lidt om en kommende single, et kommende album, en koncertannoncering eller noget helt fjerde, som er på vej fra en dygtig artist, så du ved, hvilke udgivelser, du kan gå og glæde dig til.

Vi håber, I har lyst til at lytte med, når vi fra midten af august udgiver ét ugentligt afsnit af BoT-cast.
Tag godt imod din nye musiknyheds-podcast og lyt med her:

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com