fbpx

Den nye danske rocktrio Sovereign er værd at holde øje med

Foto: Anna Gabriela Valentinuzzi (pressebillede)

Den nye danske trio Sovereign har ambitioner om at lave rock, der handler om ægte følelser. Snart lander deres første EP, og i dag præsenterer de den første single derfra, “Puple Heart”.

Sovereign laver rockmusik der kommer direkte fra hjertet. Og da de spillede i Byhaven som en af Bands of Tomorrows uimodståelige tidligere på sommeren, slog de også fast, at de kan starte en fest på en måde, som gør dem særdeles spændende som live-act. Nu er de klar med den første single i 2021, som er den melodiske “Purple Heart”. Om sangen fortæller forsanger, Frederik Milland:

– Sangen opstod i virkeligheden i kølvandet på lidt af en livskrise. Sidste sommer kulminerede det i en kæmpe konflikt med bandet, hvor jeg var skræmmende tæt på at pande Louis en. Jeg følte ikke længere, jeg var god til noget, og i stedet for at kigge indad lod jeg det gå ud over mange af de mennesker, jeg holder allermest af.

“Purple Heart” byder på et lækkert, melodisk guitar-riff og den der imponerende fyldige lyd, der kendetegner gode, danske rock-trioer. Singlen giver rigtig god grund til at glæde sig til senere på sommeren, når EP’en Wanderer lander på streamingtjenesterne.
Lyt til den her på Spotify

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com