Grimfest er endelig klar med 13 fede navne

Foto: Blaue Blume // Neal Mcqueen

På denne fredag kan vi glæde os til endnu en dansk festival, som gennemfører til sommer, og det er den grimmeste af slagsen.

Selvom det har stået sløvt til med den ene festivalaflysning efter den anden, findes der heldigvis små lyspunkter i den danske sommer. Grimfest har netop annonceret deres første navne til dette års festival – som bliver gennemført. Plakatens 13 navne er et lækkert genrespænd med alt fra rendyrket pop, indie, rap og rock. Der kommer altså til at være noget for en hver smag, når Grimfest slår dørene op for en fest med livemusik og fest den 29-31 juli og finder sted i dejlige Aarhus. Der er nu igen åbent for billetsalg, og du kan glæde dig til at opleve disse:

Clara
Phlake – akustisk
KOPS
Verdens Sidste Idé
Total Hip Replacement
Mekdes
Blaue Blume (Billede)
Prisma
JJ Paulo
Allan Olsen
Hugorm
FVN
Orkestr Partisanski

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com