fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 25

Foto: Julie Ellinor // Anna Kabana (pressebillede)

Så er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra en weekend med vækstlagsmusik til en aften med dansevenlig pop. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Julie Ellinor

Hvor: Rust – København
Hvornår: Fredag den 25. juni kl. 21.00

Julie Ellinor har efterhånden været i gang med sin musikalske karriere i noget tid. Tildligere har den dygtige sangskriver gjort sig bemærket både eget materiale og som co-writer med blandt andre Go Go Berlin. Soloprojektet kom for alvor på kortet, med EP’en Flares In The Dark, som blandt andet indeholder den populære single “Oblivion”. Senest imponerede den talentfulde sangskriver os med singlen “Disarray”, der har potentiale til at hæve det musikalske projekt op på næste niveau. Julie Ellinor har sat en direkte kurs mod toppen, og derfor er det en oplagt mulighed at opleve hende på Rust på fredag.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: Ju Kaia + praytell.

Hvor: Byhaven – København
Hvornår: Lørdag den 26. juni kl. 15.00

Vi glæder os ubeskriveligt meget til på lørdag, når det bliver og Ju Kaia og praytell.s tur til at indtage de hyggelige omgivelser i Byhaven som Bands of Tomorrows Uimodståelige. Ju Kaia er et godt bud på en af de næste soul-dronninger i Danmark. hendes karakteristiske og enormt selvsikre stemme forfører lytteren fra første sekund, og vi glæder os til at blive fortryllet af hende, når hun står på scenen. praytell. laver fuldstændig vanvittig musik, der uden tvivl ikke lyder som noget du har hørt før. Og så er det hele tilsat et personligt præg, på grund af de grundige og selvoplevede tekster, musikken kredser om. Vi forventer at aftenens koncerter bliver både rørende, voldsomme, betagende og overaskende. Vi ses!

H2OP

Hvor: Empire Bio – København
Hvornår: Tirsdag den 22. juni kl. 21.00

H2OP er et lille musikalsk kollektiv der laver musik, som udfordrer alle de forestillinger du i forvejen havde om musik. For H2OP er der nemlig ikke nogle grænser for, hvilke lyde der kan bruges, eller hvilket udtryk musikken skal give. H2OP er resultatet af skramlede beats, vanvids-synthesizere og lydkunst, der går op i en højere enhed. For nyligt udgav gruppen albummet Seid, som i den grad udfordrede rammerne for, hvordan popmusik lyder, og det bliver spændende at opleve sangene live.

FILIPPA

Hvor: Rust – København
Hvornår: Onsdag den 23. juni kl. 21.00

En af de helt store stjerner på den danske pophimmel er FILIPPA. Hun slog benene væk under os, da hun optrådte i Byhaven som en af Bands of Tomorrows Uimodståelige tidligere på sommeren, og vi er bare sultne efter at høre hende igen. For nyligt udgav hun den nærværende single “Slowmover”, der er en hyldest til de indadvendte, og en kommentar til den tendens der er om, at det er skidt at være indadvendt og langsomt til at åbne op i sociale sammenhænge.

Carrie White

Hvor: Rust – København
Hvornår: Lørdag den 26. juni kl. 21.00

Den danske trio Carrie White har en helt særlig evne til at balancere mellem det voldelige, brutale og ømme, fine. Bandet har kun udgivet en enkelt single, men “Sci-Fi” er et originalt bud på, hvordan moderne popmusik kan lyde. Frontkvinde, Carmen Tynell, leverer stilsikker og karismatisk vokal, og lydbilledet er præget af gruppens kærlighed til 90’er og 00’ernes pop æra. Vi forudser, at det bliver en betagende aften, når gruppen indtager Rust på lørdag, og så er det spændende at høre, hvilke sange de ellers har med til publikum.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com