fbpx

lærkelil er klar med sit bud på en sommersingle

Foto: René Christensen (pressebillede)

lærkelils debutsingle “Tag mig med” sender en kærlig hilsen til 80’ernes popmusik, men har stadig en moderne lyd, der passer ind i 2021s musiksmag.

Med højt tempo og en genkendelig 80’er-stil sætter lærkelils debutsingle, “Tag mig med”, i gang. Og med den uptempo vibe, og den glade stemning, forsøger lærkelil at tage lytteren i hånden og gå mod lysere tider. “Tag mig med” er blevet til i samarbejde med produceren Peter Kjædegaard, der tidligere har stået bag produktioner for succesfulde navne som Lydmor, Nephew og The Minds of 99, og det kan godt høres, at både lærkelil og de andre der har været inde over sangskrivning, har sans for at lave musik, der passer ind i tiden. For samtidig med den tydlige inspiration fra 80’ernes popmusik, så har “Tag mig med” en moderne klang. Om singlen fortæller lærkelil selv:

– Med udsigten til lysere tider og sommerfornemmelser, er dette mit bud på en uptempo popbasker med kant. Sangen handler om ønsket om at blive set og taget med. Det kan være i en helt almindelig hverdagssituation, i et forhold eller en aften i byen. Og ud fra de erfaringer man gør sig, finder man ud af om man er det rigtige sted.

Et behageligt budskab at have i baghovedet, særligt i disse dage hvor de lysere tiders ankomstdag begynder at være mere og mere håndgribelig. Du kan finde “Tag mig med”, der hvor du plejer at streame din musik eller via disse links:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com