fbpx

Nelson Can frontfigur Selina Gin udgiver første single i eget navn

Foto: Bobby Mandrup (pressebillede)

Selina Gin har tidligere gået sine musikalske gange i det succesfulde band Nelson Can. Nu er hun for første gang klar til at præsentere materiale i eget navn, og “Deep Blue” er et fornemt eksempel på, hvor mange idéer den dygtige sangskriver har.

Det er altid trist, når bands går i opløsning. Og da Nelson Can besluttede at de ikke længere skulle spille musik sammen, var det da også nedslående nyheder. Nu er en af frontfigurerne fra bandet heldigvis begyndt at røre på sig, og med debutsinglen “Deep Blue” beviser Selina Gin, at hun i den grad også er stærk på egen hånd. Hun har allerede gjort sig bemærket med fristende smagsprøver på solomaterialet blandt andet som support for The National i Royal Arena.

Selina Gins første single “Deep Blue” er en afdæmpet sang primært båret frem af en akustisk guitar, der flyder rundt sammen med en imponerende vokal i et hav af lydeffekter. Hele udtrykket fremstår en anelse mystisk, og det passer også fint sammen med Selina Gins motivation for at skrive sangen. Hun fortæller:

– Jeg skrev sangen efter et skænderi med min kæreste. Et af den type skænderier, hvor man har lyst til at flippe bordet eller bare skrige: “Du ser mig ikke, du hører mig ikke!” Fordi man kender hinanden så godt og alt det, man elsker ved personen også kan bruges imod dem, når man selv har ondt indeni.

På redaktionen er vi meget spændte på at følge Selina Gins fremtidige færd, og vi håber at vi snart kan få lov til at opleve hendes materiale live.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com