fbpx

Nordiske Hits // Uge 23

Foto: Rigmor // Bobby Mandrup (pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Rigmor – “Hvad Med Dig Selv”

Den danske indie-band Rigmor har allerede gjort sig bemærket med singlen “Vægtløs”. Nu har de delt den anden single fra det kommende debutalbum, og “Hvad Med Dig Selv” er en både rørende og betagende sang om den præstationskultur der hersker blandt unge. Særligt for sangen er dens skramlede trommer, der som sangen udvikler sig, bliver mere og mere fremtrædende. Hvad der starter som et simpelt trommebeat, bliver til sidst kompliceret og larmende, og det sikrer at du, når sangen er slut, sidder med en klump i halsen.

Andreyun – “Bloc Party”

Den norsk/kinesiske artist Andreyun har rigtig mange musikalske jern i ilden. Han har allerede udgivet singler på både norsk, kinesisk og engelsk, og særligt på det kinesiske marked går det rigtig stærkt for den talentfulde sanger, hvor han har indgået samarbejder med nogle af de største popstjerner i Kina. I denne uge gør han sit indtog på vores nordiske hits med sin sang “Bloc Party”, der på et cathcy hiphop-beat skaber en melankolsk følelse i kroppen med den smukke melodi.

mp. oxford – “might be better of”

Den sidste sang vi fremhæver fra denne uges playliste stammer fra mp.oxfords spritnye mini-album External harddrive. Albummet handler noget så hjerteskærende som at miste det, man var overlist om, var ens livs kærlighed. Og det er mp.oxfords egen fortolkning af alle de følelser, der følger med et sådant tab. Fra albummet har vi valgt at fremhæve sangen “might be better of”, hvor mp.oxford med sin smukke lyse sangstemme, skaber en rørende stemning ovenpå den detaljerige og storladne elektroniske produktion.

Ellers tilføjet:
Arthur Lear – “Sunshine Lovers”
BATHSHEBA – “Bodywalk”
brenn. – “Vandrer på solskin”,
Corduroy – “Var ska jag gå?”
Daniel Joy – “How to Talk to Girls”
Dusin – “Havneby”
Elliot Samphier – “I Used To Cry, But No More”,
Jimmy Smash – “August (Shura Remix)
JÁNA – “Riding Here”
KANT – “Glimpse”
Louien – “Woke Up from the Dead”
Low Mid Filter – “Turn Right”
Maja Lu – “Another Sappy Song”,
Marius DC – “Respekt”
Nicky William – “Bad”,
Oliver Malone – “Bare bliv”
Pet The Camel – “GET GET GET”
Søren Manscher – “Det Gode Menneske”
The Orchid Room – “Be the Light”
Velour – “Kan Ik’ Komme Ned”
Violet Days – “Shut The World Up”
Zueva – “over the edge”
Ørkentyv – “websurfing”

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com