fbpx

Redaktionen guider: Den 24. juni på Summer Days

Foto: Erika De Casier // Dennis Morton (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Roskilde Festival skyder deres festivalserstatning i gang med et et særdeles stærkt line-up. Første dag på vores elskede dyrskueplads byder nemlig på eksperimenterende dagdrømmende synthesizer-pop, stærke fremtrædende personligheder og nogle af de stærkeste navne, fra den danske upcoming-scene. Dagens tre artister er ML Buch, Smerz og Erika De Caiser Vi glæder os til en hyggelig dag i solen, og vi er sikre på, at dagens tre artister kommer til at sparke Summer Days i gang med et brag!

Tidsplanen aften:
18:15: ML BUCH
19:30: SMERZ
20:50; ANNA JUUL (SPEECH)
21:00 ERIKA DE CASIER

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com