fbpx

Redaktionen guider: Den 26. juni på Summer Days

Foto: Ganger // Petra Kleis (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Kan I klare en dag mere? Det tænkte vi nok. I dag byder nemlig på et særdeles helstøbt program, der kommer hele vejen rundt på den danske indie-rockscene. Alle de tre artister der skal spille på dagens udgave af Summer Days har gjort sig bemærket ved deres originale tilgang til musikken, og deres nytænkning af, hvordan pop/rock lyder. Dagen kommer til at byde på de helt store popballader, sange der er umulige ikke at danse til – og rock der får din fadøl til lige at smage 20% bedre. Dagens program byder på musik af GRETA, Ganger og Joyce

Tidsplan eftermiddag:

12:45 GRETA
13:50 GANGER
15:00 ANNA BJERRE JOHANSEN & MATHIS KÆRN BERGGREEN (SPEECH)
15:10 JOYCE

Tidsplan aften:

18:15 GRETA
19:20 GANGER
20:50 ANNA BJERRE JOHANSEN & MATHIS KÆRN BERGGREEN (SPEECH)
21:00 JOYCE

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com