fbpx

Redaktionen guider: Den 27. juni på Summer Days

Foto: Baest // Anna Marín (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Dagens program på Summer Days afviger en smule fra det system, vi ellers er blevet vant til efter de første tre festivaldage. I dag er programmet nemlig ikke det samme om eftermiddagen og om aftenen. Ikke desto mindre glæder vi os til endnu en dag med kolde fadøl og god musik. Eftermiddagen står i hiphoppens navn, og du kan se frem til at kaste håndtegn med Sulka, Víík og Bremer/McCoy. Om aftenen kan du godt slippe håret løs fra hårelstikken og samle din knytnæve i djævlehorn, for der bliver tryk på med Orm, Xenoblight og Baest!

Tidsplan eftermiddag:
12:45 SULKA
13:15 VÍÍK
14:50 CASPAR ERIC (SPEECH)
15:00 BREMER/McCOY

Tidsplan aften:
18:15 ORM
19:30 XENOBLIGHT
20:50 ISABELLE BEN-HAMADOU & NOMI SLOTORUB (SPEECH)
21:00 BAEST

Vi lavede for øvrigt en guide til nogen af de artister vi synes, er must sees på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com