SPOT Festival tilføjer endnu 9 navne til plakaten

Foto: Rebecca Lou // Tue Blichfeldt (pressebillede)

Det er allerede et overordentlig stærkt line-up, SPOT Festival har præsenteret til deres 2021-udgave af festivalen. Nu kan de så afsløre, at endnu ni stærke artister fra vækstlaget, lægger vejen forbi Århus til september.

SPOT Festival bliver ved med at fremstå som den fakkel, der var umulig for coronapandemien at slukke. Mens alle andre festivaler enten aflyser, eller søger til alternativer, bliver SPOT ved med at give deres fans mere af det, de elsker. I dag tilføjer de endnu 9 stærke navne til årets plakat. Det betyder, at både Eugene, First Flush, Rebecca Lou, Ivansito, Joyce, Svaneborg Kardyb, Luca Stereo, Olivver og Føl Som som bliver en del af det bomstærke line-up.

Det er som om, at strømmen af gode navne aldrig rigtig stopper, og vi glæder os usigeligt meget til SPOT Festival løber af stablen den 17.-19. september rundt omkring i Århus.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com