fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 23

Karl William // SONY Music

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Silvia – “Tilbage”

I Silvias nye single møder en tonstung produktion en fin og blød sangstemme. Resultatet af det er en festsang, som samtidig med at dens beat er umuligt at sidde stille til, har et en behagelig og behersket stemning over sig. “Tilbage” hedder den ørehængende sang, og den opstod en dag, da Silvia og produceren KÅ jammede sammen i studiet. Beatet var det første der blev skabt, og da Silvia stillede sig op til mikrofonen, var det ligesom om, at omkvædets melodi, sagde sig selv. Det skabte en fest den gang i studiet hos Silvia og KÅ – nu har vi lagt “Tilbage” øverst på vores fredagsplayliste, så den forhåbentlig også kan skabe en fest hos dig.

EmmaDop – “VEGAN”

Efter en intensiv arbejdsproces med der lyd, udsender den danske trio EmmaDop i dag singlen “VEGAN”, der bygger på storladende synthesizere og fængende guitar-hooks. EmmaDop er en del af den voksende indie-bølge, og de bestræber sig på at lave musik der lægger sig op af deres forkærlighed for den storslåede lyd.Med den nyeste single “VEGAN” bliver det ønske opfyldt, for med dens ‘lige-på-og-hårdt’-lyd og forsanger Line Søndergaards skudsikre vokal, bliver lyduniverset enormt majæstetisk og føles næsten uvirkeligt.

Karl William – “Comfortable”

Nogen gange kan livet skifte fra det ene øjeblik til det andet, og selvom det så ud til at køre på skinner, kan der opstå ting, der gør viderekørsel umulig. Det skete desværre for Karl William, da som et lyn fra skyfri himmel mistede sin mor. Det betød en pause fra alt andet, end hvad der var vigtigt på det tidspunkt. Nu er Karl William heldigvis tilbage med en house-inspireret sang, der passer perfekt, til når dansegulvene snart åbner, og så har sangen så fint et budskab som, at man skal huske at leve livet mens man har det, og se de svære ting i øjnene.

Ellers tilføjet:
Antiplanet – “Note To Self”
Cindy Chiche – “I Can’t Sleep”
Carla Olsen – “Burnnig / Pouring”
Beige – “Kreditkort”
Dejah Makar – “Cabo Rojo”
Emil Stabil – “Boom Boom Boom”
FILIPPA – “Slowmover”
Ida Laurberg – “Feels So Loud”
Klaptrae – “Space, Changed”
Louis Lønsted – “Av”
L.U:N.A – “Ring meg op”
lærkelil – “Tag mig med”
Nelson Elle – “Liar”
Node – “Energi”
Olivver – “Intet Af Dig”
Pasha – “You and I”
PLENTY – “For Now”
Selma Judith – “Hollow Grounds”
Tvilling – “La La La”
ur Monarch. – “moulaga
Vera x Scarlet Pleasure – “Whiplash”
William – “Fortjene Det”

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com