fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 24

Foto: Julias Moon // Ida Henningsen (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

AYA MAI – “Time”

Danske AYA MAI blander amerikansk inspireret pop med skandinavisk kant og charme. I dag er hun aktuel med singlen “Time”, som handler om at bryde fri fra kaotiske tankemønstre og gøre sig selv opmærksom på, hvad der er vigtigt i livet. På den tempofyldte single illustrerer AYA MAI sin kontrollerede vokalføring og sit talent for at glide mellem rand- og fuldregister, som var det ligeså let som at trække vejret. Nummeret er både lækkert at undersøge i detaljen, men også helt perfekt til at danse til i de sene solnedgangstimer. Og så medfølger der en fed musikvideo til “Time”, som du kan se lige her. Hvis du vil lære AYA MAI bedre at kende, kan du læse vores mini-interview med hende fra tidligere på ugen her.

FRAADS – “Er vi to en ting?”

Den nyskabende duo FRAADS beriger os i dag med en fængende og poppet hiphop-produktion i form af singlen “Er vi to en ting?”. Med en rullende trommemaskine, glitrende synthesizer-lyde og en ærlig lyrik, som vækker genkendelige billeder hos lytteren, imponerer Papa Erotic og David Engelbrecht aka. FRAADS os med denne her fredags-perle af en sang. Som altid er det ikke helt ligetil at kategorisere lyden af FRAADS, men med det nye nummer kan vi afsløre, at jo mere man lytter til det, jo mere afhængig bliver man.

Julias Moon – “Burn”

Den populære duo, Julias Moon, følger i dag op på hitsinglen “Larger Than Life” med den spritnye sang “Burn”. Om den nye sang fortæller producer Oliver Kincaid:
Det er en hyldest til jagten på den perfekte rus. En hyldest til at brænde igennem og til at brænde ud.
Og man kan virkelig mærke trangen til at brænde igennem, når man lytter til “Burn”, der har en helt sindssyg energi og slagkraft. Det er på samme tid en poppet og rå produktion, som giver lyst til at danse voldsomt og ryste kroppen ud af proportioner. Julias Moon har ramt en helt særlig stemning med det her nummer, som med stor sandsynlighed kommer til at sætte gang ild i diverse dansegulve i weekenden.

Ellers tilføjet:
Abekejser – “Hey Girl”
Baseløs -“Helt til København”
Blind Vej Hjem – “Krystalkvinde”
Fareway – “Loudmouth”
FÉ – “It’s over Now”
FØL SOM – “ORGASME”
Julie Ellinor – “Disarray”
Liive – “Divine”
M.I.L.K. – “Everybody is a Summer Body” (Feat. Kesmar)
Moi Caprice – “Eight Years”
O.P. Smukmann – “Nattens Helte”
Philip – “Wave”
Roseelu – “Got Me Feeling Like This”
Sara Jevo – “Lykken Er Kun Til Låns”
Tachys – “When the World Wakes Up”
Tarick – “Chosen”
The Minds Of 99 – “Emil”
THREESIXFIVE – “Hold You Down”
Tomode – “Synergy”
Undertekst – “Timeglas”
Vera3 – “Mercurial”
Vic Tayla – “Dancing Instead”

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com