Ugens Uimodståelige // Uge 25

Foto: Mekdes // Pontus Hammarström (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Lucy Love x FVN – “Oyster Bay”

Lucy Love og FVN er gået sammen og har skabt årets nok mest sassy club-track. Alt hvad der hedder bekymringer og jantelov har de to rapdronninger parkeret langt, langt væk. Og så formår de at kombinere den undergrundsprægede hiphopgenre med temaer om alt det modsatte. Den nye single “Oyster Bay” handler nemlig om at føle sig royal og leve et liv i overhalingsbanen. Vi synes at alle har ret til at drømme om earlgrey te, tweet jakkesæt, østers, diamanter, greyhound bitches og groupies en gang i mellem, og derfor er “Oyster Bay” selvfølgelig øverst på denne uges fredags-playliste.

Mekdes – “Hanging Upside Down”

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at Mekdes er en af de mest interessante navne på den danske popscene. Hun har allerede skabt en del sange, der er blevet radiohits, og hun er sågar også blevet nomineret til flere priser for hendes flotte musikalske arbejde. I dette arbejde pynter hun på playlisten med nummeret “Hanging Upside Down”, der med bløde guitarer i versene og en catchy melodi og tight produktion i omkvædene, sætter sig fast på hjernen efter første gennemspilning.

Hashim Musa Jr – “Man Killer”

Der er også plads til groovy bas på vores playliste i denne uge, og det er nøjagtig hvad Hashim Musa Jrs nye single “Man Killer” begynder med. Hashim Musa Jr bevæger sig i en genre, der blander den moderne popsang med R&B og hiphop-inspirerede elementer, og på “Man Killer” er det den enormt groovy bas, der får nummeret til at gå op i en højere enhed. Med “Man Killer” på denne uges playliste er der garanteret max Justin Timberlake-vibes, og en sang der passer perfekt til en gin & tonic på et picnictæppe i midsommersolens aftenstråler.

Ellers tilføjet:
Adna – “You Are”
andreas odbjerg – “velkommer tilbage”
Cautious Clay – “Strange Love”
Ed Sheeran – “Bad Habits”
Faunea – “Psycho Love”
Hedda Mae – “Mr. big mouth”
Hugo Helmig – “Bad Timing”
Jærv – “Domino”
Lærke Emilie – “Gem Det Til Senere”
Martin Meincke – “Det Store Perspektiv”
maththegamergirl – “Won’t You Be My Girlfriend?”
Mellow feat. DJ John Vincent – “BIGGIE”
Nayah – “Bittersweet Soundtrack”
Rebecca Lou – “The Destroyer”
Selina Gin – “Deep Blue”
SIDSTE UDKALD – “Tilfreds”
Silja Sol – “Skrubbesår”
Springer – “Rosie”
SULKA – “SUNDHOLM”
E. Brown – “Flux”
Sovereign – “Purple Heart”
Who We Be – “Uden Dig”

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com