fbpx

Vera3 debuterer med den bombastiske single “Mercurial”

Foto: Hjørdis Siv Gerup Schou (pressebillede)

Vera3 er forelsket i sin computerskærm, og den kærlighed er der nu kommet den ekstremt kreative og voldsomme single “Mercurial” ud af.

Det eneste man kan forvente, når man sætter Vera3s debutsingle på, er, at man ikke kan forvente noget. Det er et helt ekstremt mix af lydeffekter, instrumenter og vokaler, der rammer øregangene. Men på en eller anden måde, formår Vera3 at skabe struktur i de mange indtryk, og det gør, at “Mercurial” er en ganske imponerende og helstøbt lytteoplevelse.

Lydbilledet på “Mercurial” er primært skabt af en tonstung elektronisk bas, der blæser direkte ind i hjernen og ovenpå den, har Vera3 lagt fine og velplacerede penselstrøg af harper og kirketrompeter. Til at holde sammen på det indtryksfulde lydunivers, bruger Vera3 sin vokal på fantasifuld vis. Sangstemmen spænder mellem alt fra det helt stille og fine til det udtryksfulde og bombastiske, og det er som om, at det er vokalen, der binder sløjfe på det nytænkende kaotiske musikprojekt.

Vera3s debutsingle “Mercurial” lyder som intet andet, og er den første single fra det kommende album i Cloudmouth. Vi glæder os til at følge med i udviklingen fra sidelinjen. Find “Mercurial” der, hvor du til daglig streamer din musik.
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com