fbpx

Redaktionen guider: Den 02. juli på Summer Days

Foto: Suspekt // PR (pressebillede)

Det er sommer, og det betyder festival! Roskilde Festivals Summer Days er otte dage spækket med god musik fra både store og små navne. På hver festivaldag tager vi dig igennem programmet, så du ikke går glip af noget.

Vil du med…. til Summer Days i dag? Det vil du, hvis du er til højenergiske koncerter med dansksprogede, grænsesøgende hiphop. Dagens program byder nemlig både på nogen af de navne som er i færd med at udfordre den gængse måde at skrive pop og rap på, og så forventer vi et brag af en koncert, når mastodonten i dansk, grænsesøgende rap slutter koncerterne af. I dag kan du opleve Sosa, Blikfang og Suspekt

Tidsplan eftermiddag:
12:45 SOSA
13:15 BLIKFANG
14:50 KAREN DICH (SPEECH)
15:00 SUSPEKT

Tidsplan aften:
18:15 SOSA
18:45 BLIKFANG
20:50 KAREN DICH (SPEECH)
21:00 SUSPEKT

Vi har i øvrigt lavet en udvidet guide til nogle af de artister vi synes, er et must see på Summer Days. Den kan du finde her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com