10 hurtige til… BATHSHEBA

Foto: Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

Det fremadstormende popstjerneskud BATHSHEBA spiller sin første headliner-koncert på det københavnske spillested Lille VEGA den 2. september. Nu har du muligheden for at lære hende bedre at kende i denne artikelserie, hvor vi stiller artister og bands 10 hurtige spørgsmål.

Den danske hitmager BATHSHEBA har en særlig evne til at levere dansevenlige popbaskere i hobetal og derudover også høste et hav af positive anmeldelser. Hun skriver nemlig sange med både dybde, kvalitet og hitpotentiale, og hun er på mange måder en artist, man bør holde et vågent øje med. Især hendes liveshows er i sværvægtsklassen, og vi gav hende derfor også 4 ud af 5 stjerner, da hun indtog Øresound Festival med et højenergisk og selvsikkert popshow. På torsdag kan du opleve hendes første headliner-show på Lille VEGA, og for at lære hende bedre at kende har vi forud for koncerten givet hende 10 hurtige spørgsmål.

Min musik er…

– Mig. Og så er den forhåbentlig inspirerende og inkluderende.

Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Jeg havde brug for et break fra virkeligheden og hverdagen. Og havde svært ved at sætte direkte ord på mine følelser, og så er det nogle gange lettere at skrive.

Jeg finder inspiration i…

– Mit liv, og de ting jeg har været igennem, men også nogle gange i andres liv.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– Beyoncé i Forum 2013.

Den vildeste koncert, jeg selv har spillet var…

– Musik I Lejet 2021, eller Sommer Sol som det jo hed i år. Det er nok noget af de vildeste jeg har prøvet.

Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– Jeg føler ikke jeg kunne være andet! Men jeg havde lige en periode hvor jeg troede, at jeg gerne ville være arkæolog. Jeg synes historie og oldtid er vildt spændende. Men HELT ærligt, så ved jeg ikke hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke skulle være musiker.

Min yndlingsartist lige nu er…

– Iron and Wine. Det har jeg egentlig altid lyttet til, men har virkelig genfundet ham på de her lidt mere regnfulde dage. Virkelig godt efterårsmusik.

Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– At kunne mærke mig selv. Og det lyder måske en smule kliché, men jeg tror, jeg skriver bedst, når jeg er i mine følelsers vold. Måske faktisk bedst når jeg er ked af det. Det der med at kunne mærke hvilke følelser jeg gerne vil sætte ord på, det er noget af det vigtigste, når jeg laver musik.

Når folk lytter til min musik, skal de…

– Føle sig hørt, mærket og forstået. Og danse!

Min kommende koncert i Lille VEGA bliver…

– Fuldstændig vanvittig. Det som vi har planlagt til jer, for jer, bliver noget som man ikke vil gå glip af hvis jeg selv skal sige det.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com