fbpx

Cheff Records – Øresound Festival

Foto: Petra Kleis (Pressebillede)

Da sidstedagen på Øresound festival lakkede mod enden, blev de fire benhårde gutter fra Cheff Records forenet på scenen efter 10 år, og det hele gik op i en højere enhed.

Cheff Records – Øresound Festival
5 / 5 Reviewer
Rating0

Som TopGunn, Kidd, Klumben og Eloq ikke var blege for at nævne mange gange i løbet af deres energifyldte koncert spillede de hit på hit og alle i publikum var klar på at danse og skråle med på både nye og ældre numre. Den festivalstemning som både publikum og artister har savnet og længdes efter at få tilbage efter corona, kom for alvor til syne til dette brag af en koncert. Der blev danset, sunget med, kastet med øl, uddelt kram og kys hos publikum og alle havde de et kæmpe smil på læberne. I den times tid de fire stjerner var på scenen, var det som om, at alt hvad der rungede corona, var pist væk. Der var kun fokus på at have en kæmpe fest – både for publikum men sandelig også for Cheff Records.

Man er på ingen måde i tvivl om at de er fire utrolig rutinerede mænd med et kæmpe drive og en kæmpe lyst til at optræde, som stod på Øresounds main stage lørdag aften. Og på trods af deres store selvtillid, selvsikkerhed og til tider arrogance, var der ingen tvivl om, at Cheff’erne nød at optræde, hvilket de også selv gav udtryk for, op til flere gange. De var kommet for at skabe en fest for publikum, og det blev fuldført til perfektion! Under Kidds hit “Ryst’ Pagne”, var alle gutterne ude på scenen helt tæt på publikum og sprøjtede champagne ud over det store crowd, som tog glædeligt imod med klapsalver og kærlige tilråb. Igennem hele koncerten var det tydeligt at mærke venskabet mellem drengene fra Cheff Records, de brugte hele tiden kælenavne til hinanden og gav hinanden brandvarme komplimenter. Dog følte publikummet sig på intet tidspunkt uden for dette venskab. Tværtimod. Publikum blev taget under Cheff’s vinger og blev pludselig en del af venskabet. Drengene var til stede overfor publikummet og der blev glædeligt kastet Cheff Records t-shirts ud til publikum og der var kamp om dem. Selvom drengene er blevet 10 år ældre er der stadig lige så meget power og energi, når de performer. Og man kunne måske have frygtet en mere kaotisk optræden, men en Cheff Records reunion, var åbenbart lige den koncert, man havde manglet i sit liv,


Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com