fbpx

by:Larm tilføjer 13 nye navne til årets festival – herunder fire danske kvindelige artister

Foto: Dopha // Petra Kleis (Pressebillede)

Den norske branchefestival har efterhånden forkælet os med en del offentliggørelser til den kommende festival, og nu forkæles vi yderligere med 13 nye artister, hvor fire stærke danske kvinder blandt andet er på programmet!

Dagens annoncering af nye navne fra by:Larm festival byder både på pophits, neo-soul og vred hip hop. På redaktionen er vi især begejstrede for de fire nye danske artister, som skal spille på årets festival. Dopha er en fremadstormende artist, som efterhånden næppe er gået manges næser forbi, da hun allerede har oplevet stor succes og har fået mange roser for hendes debutalbum The Game fra 2021. Albummet blev da også mødt med stor begejstring her på redaktionen – du kan læse vores anmeldelse lige her. En anden spændende act, som vi glæder os til, er neo-soul artisten Mekdes, der er et friskt pust til den danske musikscene og som forstår at synge os op med hendes volumniøse vokal. Du kan også høre Angående Mig, der producerer elektronisk og dansksproget alternativ hip hop musik med rå og vrede tekster. Endelig kan du opleve den dansk-kinesiske Helena Gao, der med sin fængende og delikate sangstemme sender os til et alternativt popunivers.

Foruden de danske artister kan du også opleve den københavnerbaserede norske artist Hôy La, som eksperimenterer med elektroniske lydbilleder og inkorporerer tunge beats og trip hop-elementer.

by:Larm festival slår i år dørene op den 30. september og løber frem til den 2. oktober.

De andre nye navne fra dagens annoncering er:
Ayka
Boys
Emil Kárlsen
Hanna Storm
Jonathan Floyd
Murder Maids
Nala Sinephro
Ur Monarch

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com