fbpx

Cheff Records lancerer ny festival

Foto: Cheff Records // Petra Kleis (Pressebillede)

Hip hop-kollektivet har endnu engang smidt en bombe under den danske musikscene med annonceringen af en mini-festival på spillestedet RUST.

Hvis der er én sætning, der på det seneste virker mere og mere sand, må det være sætningen “Cheff er de bedste”, som Kidd knastørt proklamerer på næsten hvert et nummer, han optræder på. I morges har det landsdominerende hip hop-kollektiv Cheff Records lagt handling bag ordene ved at annoncere den nye mini-festival Cheff Records Festival, der løber af stablen allerede den 10.-11. september på RUST.

Udover Cheff Records egne medlemmer Kidd, Topgunn, Eloq og Klumben, optræder også navne som Tessa, Emil Kruse og Specktors. De garvede kunstnere lægger derudover også platform til upcoming musikere såsom DJ’en Lisa Fosmark, Serbern, samt bandet Danser Med Piger. Det bliver spændende at se, hvor langt Cheff Records kan nå på det momentum, de lige nu nyder rigtig godt af. Hvis du også gerne vil følge dem, begynder billetsalget allerede i morgen den 1. september klokken 10.00.

Du kan se programmet for Cheff Records Festival her:

Fredag den 10. september:
Miss LaFamilia
Burhan G
Kidd
Emil Kruse
Danser Med Piger
Ashibah
Serbern
Lisa Fosmark
Youss

Lørdag den 11. september:
Tessa
TopGunn
Specktors
Emil Lange
Eloq
StunnGunn
Shaq
DJ Juju

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com