fbpx

Den odenseanske studenterfestival Generator annoncerer spændende acts

Foto: First Flush (PR)

Studiestartsfesten Generator, der løber af stablen den 9.-11. september, melder sig på banen med 9 virkelig spændende annonceringer.

Der bliver virkelig kælet for de odenseanske studerende, når festivalen Generator finder sted i starten af september omkring studiestart. Festivalen har allerede offentliggjort navne som Andreas Odbjerg og ELBA, og nu tilføjer de så 9 yderligere navne til det bredt favnende musikprogram, der byder på nogle meget forskellige acts med én ting til fælles: nemlig at de er vildt aktuelle på den danske musikscene.

Hvis du er til punk-avantgardistisk indierock med poetiske tekster og forvrængede autotunede vokaler, kan du eksempelvis glæde dig til den anmelderroste fynske kvartet First Flush, der er én af de nye annonceringer. Et band, der blandt andet har været nomineret til Steppeulven-prisen for årets tekstforfatter.

Hvis du er mere til radiovenlig popmusik, kan du se frem til hitmageren Tobias Rahim, når han beriger publikum med sin forførende og farverige sange som for eksempel singlerne “Jesus” og “Costa Del Sol til København” i H.C. Andersens fynske fødeby.

Festivalen byder desuden også op til dansefest i de sene aftentimer med hårdtslående acts som Snavs og den energiske producerduo Zookeepers.

Dyk ned i alle 9 nye programannonceringer herunder:

Amina
Kaaliyah
Erika De Casier
First Flush
Littgloss
Hedegaard
Snavs
Tobias Rahim
Zookeepers

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com