fbpx

Det genrefussionerende jazztronicaband Abekejser deler animationsvideo til singlen “Hey Girl”

Foto: Abekejser (PR)

Den århusianske kvartet Abekejser er ude med nyt album på fredag og varmer op med en flot animationsvideo til sangen “Hey Girl”.

Det legesyge band Abekejser er en spændende musikalsk cocktail af elektroniske beats og moderne jazz. Deres genrefussionerende musikalske legeplads har resulteret i det kommende album Blueprint, som gruppen har arbejdet på de seneste par år og udgiver nu på fredag. Et album, vi ser meget frem til herinde på redaktionen.

En af de sange, som man kan finde på albummet, er den allerede udgivne single “Hey Girl”, der emmer af både dansable vibes og en tilbagelænet lounge-stemning. Med støvede synthlyde, et insisterende trommebeat og en nostalgisk vocoder-vokal er sangen både festlig og billedskabende, og Abekejser understreger dermed, hvordan blandingen af spilleglæde, kammeratskab og kunstneriske ambitioner fungerer virkelig godt sammen.

Musikvideoen til “Hey Girl” er instrueret af Silas Abrahamsen, der har udarbejdet en virkelig flot og cute animationsvideo til sangen. I videoen optræder sangens lyrik, mens vi følger et hundelignende væsens aften på dansegulvet i byen. En ret sjov og finurlig video, der dog også har noget melankolsk og mystisk over sig.

Se den flotte animationsvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com